apartamentele

noastre

un sejur ca in povesti

apartamente in regim hotelier

/01

Michael Weiss

Fiecare apartament are un stil diferit de amenajare si poarta numele unor personalitati pe care le-a oferit orasul Medias lumii intregi de – a lungul timpului . Apartamentul “Michael Weiss “ (CORSO) este amenajat in stil vintage , cu mobilier de lemn , decoratiuni si dotari care ii dau un aer pitoresc.

/02

stephan ludwig roth

Apartamentul “Stephan Ludwig Roth “ (BARNUTIU) prin pozitionare si amenajare aduce frumusetea stilului clasic, romantic in sufletul vizitatorilor.

/03

stefan moldovan

Apartamentul “Hermann Oberth” (SIBIULUI) este amenajat in stil scandinav , minimalist, care ne întoarce cu gandul acasă – și când spunem “acasă” vedem un sanctuar care creeaza acea stare de “coziness” , de calm si relaxare,amplasarea acestuia din urma fiind la nici un kilometru distanta de casa memoriala a marelui inventator.

Astfel te invitam sa descoperi orasul Medias print-o prisma inedita. Bucura-te de avantajele inchirierii de apartamente in regim hotelier la preturi decente, servicii create in mod exclusiv pentru tine, clientul nostru. Ofertele de apartamente in regim hotelier reprezinta o oportunitate de cazare mai personala in raport cu ofertele de hoteluri si pensiuni din Medias.

Contacteaza-ne

sejurul tau ca in povesti

Cauti cazare in regim hotelier in Medias? Daca te afli pe site-ul apartamentemedias.ro , inseamna ca ai gasit deja solutia pentru sejurul tau in Medias.